Hvilken stol skal du have til skrivebordet? Her er nogle gode bud

Hvilken stol skal du have til skrivebordet? Her er en masse gode bud på, hvilken stol til skrivebordet, du skal have, for eksempel fra iStol.dk, hvor der er både høje og lave stole på iStol.dk.

Når du enten går i folkeskole, gymnasiet eller gå på universitetet eller arbejder fuldtids på et kontor eller en anden arbejdsplads med et skrivebordsmiljø, er det vigtigt, at du har den rette stol til dit skrivebord. Det er måske ikke altid, at du tænker over, at stolen er vigtig, men denne stol sidder du mange timer på hver eneste dag, når du arbejder eller studerer.

Her ser vi derfor nærmere på hvilken stol du skal have til skrivebordet og giver en masse gode bud på rigtig god stole som er både høje eller lave. Desuden ser vi også på forskellige materialer, designs og farver. Læs med her og blive inspireret til de næste stol.

Hos Istol.Dk har de både lave og høje stole

Hvad andre søger en lav eller en høj stol til dit skrivebord, kan du finde en bred vifte af både lave og høje stole på en stol. Dk. Det er bare med at vælge imellem de brede udvalg hvor du både finder ergonomiske kontorstole, stof kontorstole og kontorstole der er med en god pris og høj kvalitet.

Lige meget hvor du bor henne i Danmark, kan du få leveret en af disse lækre kontorstole direkte hjem til dig selv. Her er der særligt fokus på en ergonomisk stol, som gøre noget rigtigt godt for din krop og din ryg. Det er noget, som vil højne din livskvalitet væsentligt, fordi din krop vil sidde godt ja det er mange timer, hvor du sidder og arbejder eller studerer.

Hvis du er i tvivl om, om lige præcis denne kontorstol er noget for dig, har du altid mulighed for at efterprøve den 14 dage i dit eget hjem, for at teste om den er noget for dig, hvis den ikke er, kan du altid returnere den igen. Dette gør, at du altid kan mærke efter, hvordan du sidder i kontorstolen og om der er noget som du vil kunne trives med i længden.

En kontorstol af læder

Hvis du gerne vil have en kontorstol i et slidstærkt og holdbart og smart materiale, er der en bred vifte af kontorer stolen i læder. Dette materiale er både nemt at rengøre og er også lækkert og blødt at sidde i mange timer om dagen. Desuden er denne stol er rigtig smart, hvis du skal bruge den i et kontormiljøer, hvor der også er fokuseret på boligindretning.

Den passer også godt ind, hvis du har et kontor, hvor du holder mange møder og derfor skal sidde mange timer i den ad gangen. Den er også god fordi der er jul på, og Dermed kan du rulle frem og tilbage på den alt efter behov. Den kan også nemt rulles bagud, hvis du gerne vil stå op ved dit hæve sænke bord.

En ergonomisk kontorstol til din ryg

Har du en dårlig ryg eller måske tendens til at få lidt ondt i lænden når du har siddet ned i mange timer? Så vil det være en fordel at fokusere på at købe en ergonomisk kontorstol, som også vil gøre, at du kan sidde korrekt i løbet af dagen med din ryg og lænd samt nakke skuldre og arme. Sørg også her for at dit skrivebord har den rette indstilling og højde, så du ikke sidder og spænder op i arme og skulder og nakke mens du sidder og skriver på din computer.

Den ergonomiske kontorstol kan f.eks. være en stol, der ikke har noget ryglæn. Dermed er du tvunget til at sidde mere ret op og ned med din ryg og dette kan gøre, at du ikke falder sammen i ryggen i løbet af dagen og dermed skader ryggen unødigt.

Du kan også få en kontorstol der kan justeres efter din højde og drøjde og kan justeres både bagud og frem efter og op og ned i højden. Sørg altid for at indstille den korrekt efter din krop og din højde og dine bens længde og sikr dig, at du ikke sidder og spænder op og overanstrenger dine muskler i løbet af dagen.

Det kan være et element, som du skal lære at fokusere på, når hverdagen først er travl og der er fyldt med pligter, kan man godt glemme at justere sin kontorstol, fordi man tænker, at det ikke har den store betydning. I længden vil kroppen dog vide det, når du har siddet forkert i den samme stilling i mange timer af gangen.

En sækkestol kan også være god i korte perioder

Hvis du skal sidde ned i noget tid, uden at du behøver at bruge din krop særligt meget, hvis du f.eks. skal sidde og holde et møde over zoom eller Skype, kan det være rart at sidde rigtig rart og dejligt i en sækkestol. Her kan du slappe fuldstændigt af mens du koncentrerer dig om at holde mødet og kigge på din computerskærm, og dette ville være en stor fordel når du senere på dagen skal stå meget op eller sidde mere stille ved et skrivebord.

En ergonomisk skammel

Der findes også ergonomiske skamler, der gør, at du sidder helt korrekt med din ryg og lænd, så du ikke sidder og falder unødigt sammen. Det kan være, at du ikke har tænkt på sådan en løsning, men det kan være en god ide, hvis du døjer lidt med kroppen og ryggen. En skammel på denne måde vil gøre, at du kan sidde stille og korrekt på samme tid, ligesom den også kan bruges til at lave øvelser på, hvis du stiller dig op og du stiller det ene ben op på skamlen og strækker dig forover.

Så kan du lave benstræk på denne måde i løbet af dagen, ligesom du også kan bruge den som et step board, hvor du kan gå op på den og træde ned igen, ligesom i fitnesscenteret. Dette styrker blodgennemstrømningen i kroppen, hvor du således også gør noget ergonomisk og dynamisk godt for din krop. Det kan godt være hårdt for kroppen at sidde stille på en stol i så mange timer ad gangen, og her kan en skammel være en god ide, til dig, der lider lidt med blodgennemstrømningen og måske også hurtigt får kolde fødder og hænder.

Brug en pude

Hvis du gerne vil sidde lidt ekstra blødt, skal det sidste råd herfra være, at du bruger en pude at sidde på. Man sidder som sagt mange timer ad gangen, hvis man har et normalt kontorjob, ligesom man sidder meget som tandplejer, tandlæge, læge eller andet praktiserende sundhedspersonale, og her kan det være rart med en ekstra blød pude på stolen. Brug en af dem, hvor du sidder og kan bevæge dig rundt på den, eller brug en, der giver optimal komfort med et blødt/fast materiale, der giver lidt modstand til bagpartiet.

Menu
Top